There's no doubt: In the last few decades, the average temperature on Earth has been higher than it has been in hundreds of years. Around the world, people are starting to measure the effects of global warming-and trying to figure out what to do about it.
Scientist recently used satellites to study the temperatures of lakes around the world and they found that lakes are heating up. Between 1985 and 2009, satellites recorded the nighttime temperatures of the surfaces of 167 lakes. During those 24 years, the lakes got warmer-by an average of about 0.045 degree Celsius per year.
In some places, lakes have been warming by as much as 0.10 degree Celsius per year. At that rate, a lake may warm by a full degree Celsius in just 10 years. That difference may seem small-you might not even notice it in your bath. But in a lake, slightly warmer temperatures could mean more algae（水藻）, and algae can make the lake poisonous（有毒的）to fish.
The study shows that in some regions, lakes are warming faster than the air around them. This is important because scientists often use measurements of air temperature to study how Earth is warming. By using lake temperatures as well, scientists can get a better picture of global warming. The scientists say data on lakes give scientists a new way to measure the impact of climate change around the world.
That's going to be useful, since no country is too big or too small to ignore climate changes. Scientists aren't the only ones concerned. Everyone who lives on Earth is going to be affected by the rapid warming of the planet. Many world leaders believe we might be able to do something about it, especially by reducing the amount of greenhouse（温室）gases we put into the air.
That's why the United Nations started the Framework Convention on Climate Change, or UNFCCC. Every year the convention meets, and representatives from countries around the world gather to talk about climate change and discuss global solutions to the challenges of a warming world.
16. Scientists have been keeping records of lake temperatures for over 30 years.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
17. The temperatures of lakes around the world have increased greatly between 1985 and 2009.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
18. Lakes seem to be warming faster in Asia.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
19. A slight temperature increase in a lake could be harmful for fish.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
20. Scientists generally focus on air temperatures when studying global warming.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
21. Global warming is less threatening to small countries.
A. Right B. Wrong C. Not mentioned
22. UNFCCC's annual meeting will be held in Mexico this year.
1 A hurricane (飓风) is a tropical storm with winds that have reached a constant speed of 74 miles per hour. Hurricane winds blow in a large spiral(螺旋) around a relative calm center know as the "eye". The "eye" is generally 20 to 30 miles wide, and the storm may extend outward 400 miles. As a hurricane nears land, it can bring heavy rains, high winds, and storms (风暴潮). The storm surges and heavy rains can lead to flooding.
2 Hurricanes are given a different label, depending on where they occur. If they begin over the North Atlantic Ocean, the Caribbean Sea, the Gulf of Mexico, or the Northeast Pacific Ocean, they are called hurricanes. Similar storms that occur in the Northwest Pacific Ocean west of the International Date Line are called typhoon. Near Australia and in the India Ocean, they are referred to as tropical cyclones (龙卷风).
3 When a hurricane hits land, it can do great damage through its fierce winds, heavy rains, inland (内陆的) flooding, and huge waves crashing on to the shore. During a hurricane, homes, businesses, and public buildings may be damaged or destroyed; road and bridges can be washed away. A powerful hurricane can kill more people and destroy more property than any other natural disaster. Fishermen are at special risk from hurricanes as they may be at sea when a hurricane arrives and not be able to get to a safe harbour if they do not receive adequate warning.
4 If a hurricane is coming in your area, the most important thing is to stay calm and find shelter immediately. Go to your safe room. If you do not have one, stay indoors during the hurricane and go to a safer place near the center of your home. Cover yourself with a blanket and be sure to keep away from windows and glass doors, because if the glass breaks it's really dangerous. Do not be fooled if there is a lull (暂停); it could be the eye of the storm-winds will pick up again.
23. Paragraph 1 _____________
24. Paragraph 2_____________
25. Paragraph 3_____________
26. Paragraph 4_____________
A. What should you do during a hurricane?
B. What are different names of hurricanes?
C. What is a hurricane?
D. What damages can a hurricane cause?
E. How do you know a hurricane is coming.
F. Where do hurricanes usually happen?
27. Depending on where the occur, hurricanes have_____________.
28. A powerful hurricane may become the most destructive_____________.
29. When a hurricane arrives, fishermen are in great danger if they are at sea and do not get_____________.
30. During a hurricane one should stay away from_____________.
A. inland flooding
B. natural disaster
C. early warning
D. windows and glass doors
E. a constant speed
F. different labels
第一篇 Weaving With Light
In the Sierra Madre mountain range of west central Mexico，the native Huichol people live much the way their ancestors did-without electricity．That's because it's too expensive to string power lines to the remote mountain areas where they live．To help support themselves，the Huichol create beautiful artwork．They sell their art in cities hundreds of miles away from their villages．And without electricity-at home or on the road，they can only work during daylight hours. When it gets dark，they must stop whatever they're doing．
Now，a team of scientists，designers，and architects is using new technologies to provide the Huichol with light after the sun sets．The scientists' technique involves weaving tiny electronic crystals into fabrics that can be made into clothes，bags，or other items．
By collecting the sun's energy during the day，these lightweight fabrics provide bright white light at night．Their inventors have named the fabrics"Portable （轻便的）Lights．"Portable Lights have the potential to transform the lives of people without electricity around the world，says project leader Sheila Kennedy．
"Our invention，"Kennedy says，"came from seeing how we could transform technology we saw every day in the United States and move it into new markets for people who didn't have a lot of money．"
At the core of Portable Light technology are devices called high-brightness light-emitting diodes （高亮度发光二极管），or HB LEDs. These tiny lights appear in digital clocks，televisions，and streetlights．
LEDs are completely different from the light bulbs （灯泡）．Most of those glass bulbs belong to a type called incandescent lights （白炽灯）．Inside，electricity heats a metal coil （线圈）to about 2，200 degrees Celsius．At that temperature，bulbs give off light we can see．
Ninety percent of energy produced by incandescent lights，however，is heat-and invisible. With all that wasted energy，bulbs bum out quickly．They are also easily broken．
LEDs，on the other hand，are like tiny pieces of rock made up of molecules （分子）that are arranged in a crystal structure．When an electric current passes through an LED，the crystal structure produces light．Unlike incandescent bulbs，they can produce light of various colors．Within an LED，the type of molecules and their particular arrangement determines what color is produced．
31. The Huichol don't use electricity because
A. it is too difficult for them to change their lifestyle
B. they know nothing about it
C. it costs too much to string power lines
D. they don't need it
32．To make a living，the Huichol create artwork and
A．sell it in cities far away from their villages．
B．sell it to tourists in their villages.
C．display it in their village museum．
D．keep it in their homes to attract tourists．
33．The central part of the Portable Lights technology is
34. All of the following are disadvantage of incandescent lights EXPECT
A. they burn out quickly
B. they are easily broken
C. they are not bright enough.
D. they waste most of the energy produced
35．LEDs are different from light bulbs in that
A．LEDs can send out light of different colors.
B．LEDs are made up of tiny pieces of rock.
C．LEDs belong to incandescent lights.
D．LEDs look like crystals.
第二篇 The book of life
So far, scientists have named about 1.8 million living species（物种）, and that's a just a small part of what probably exists on Earth. With so many plants, animals, and other creatures coveting the planet, it can be tough to figure out what type of spider is moving up your leg or what kind of bird is flying by.
A soon-to-be-started Web site might help. An international team of researchers has announced the creation of Web-based Encyclopedia（百科全书）of life(EOL). The project aims to catalog every species on Earth in a single, easy-to-use reference guide.
To get the encyclopedia started, the creators will use information from scientific databases（数据库）that already exist. And eventually, in special sections of the site, nonscientist with specialized（专门的）knowledge will get to join in. Bird-watchers, for example, will be able to input which birds they've seen and where. The technology for this kind of tool has only become available.
As the EOL develops, you might find it useful for school projects. The site will feature special pages for kids who are studying ecosystems (生态系统) in their neighborhoods. To make sure the encyclopedia is accurate, scientists will review much of the information added to it. People who visit the site will be able to choose to leave out pages that haven't been reviewed.
Another convenient feature of the EOL is that you'll be able to pick the level of detail you want to see to match your interest, age, and knowledge. If you wanted to learn about bears for a science class report, for example, you could use the "novice" setting to get basic information about the animals. On the "expert" setting, on the other hand, you could get much more detailed information about the history, literature, and exploration of bears.
It now takes years for scientists to collect all the data they need to describe and analyze species. The creators of the Encyclopedia of Life hope that their new tool will speed up that process.
36. "Spider" and "bird" mentioned in Paragraph 1 are examples to illustrate
A. there are numerous living species on Earth.
B. animals are people's friends.
C. it is easy to see spiders and birds.
D. there are many types of spiders and birds.
37. The goal of the creation of the EOL is to
A. collect enough data to analyze the living species on Earth.
B. enlarge an existing Web site of the living species on Earth.
C. add new information to the existing databases of the living species on Earth.
D. work out an easy-to-use catalog of every living species on Earth.
38. At the starting stage, the EOL will get information from
A. all the Web sites available.
B. databases built up by its creators.
C. the existing scientific databases.
D. nonscientists with specialized knowledge.
39. The word "novice" in Paragraph 5 could be best replaced by
40. Which of the following statement is NOT true？
A. Scientist will review every piece of information added to EOL
B. The EOL will be beneficial to school kids with its development.
C. Scientists have cataloged only a small part of the living species on Earth.
D. People with different interests and knowledge will in a way find the EOL useful.
第三篇 How To Be A Successful Businessman
Have you ever wondered why some people are successful in business and others are not? Here's a story about one successful businessperson. He started out washing dishes and today he owns 168 restaurants.
Zubair Kazi was born in Bhatkal, a small town in southwest India. His dream was to be an airplane pilot, and when he was 16 years old, he learned to fly a small plane.
At the age of 23 and with just a little money in his pocket, Mr. Kazi moved to the United States. He hoped to get a job in the airplane industry in California. Instead, he ended up working for a company that rented cars.
While Mr. Kazi was working at the car rental (租赁的) company, he frequently ate at a nearby KFC restaurant. To save money on food, he decided to get a job with KFC. For two months, he worked as cook's assistant. His job was to clean the kitchen and help the cook. "I didn't like it," Mr. Kazi says, "but I always did the best I could."
One day, Mr. Kazi's two co-workers failed to come to work. That day, Mr. Kazi did the work of all three people in the kitchen. This really impressed the owners of the restaurant. A few months later, the owners needed a manager for a new restaurant. They gave the job to Mr. Kazi. He worked hard as the manager and soon the restaurant was making a profit.
A few years later, Mr. Kazi heard about a restaurant that was losing money. The restaurant was dirty inside and food was terrible. Mr. Kazi borrowed money from a bank and bought the restaurant. For the first six months, Mr. Kazi worked in the restaurant from 8 a.m. to 10 p.m., seven days a week. He and his wife cleaned up the restaurant, remodeled the front of the building, and improved the cooking. They also tried hard to please the customers. If someone had to wait more than ten minutes for their food, Mrs. Kazi gave them a free soda. Before long the restaurant was making a profit.
A year later, Mr. Kazi sold his restaurant for a profit. With the money he earned, he bought three more restaurants that were losing money. Again, he cleaned them up, improved the food, and retrained the employees. Before long these restaurants were making a profit , too.
Today Mr. Kazi owns 168 restaurants, but he isn't planning to stop there. He's looking for more poorly managed restaurants to buy. "I love it when I go to buy a restaurant and find it's a mess," Mr. Kazi says. "The only way it can go is up."
41. When Mr.Kazi was young, his dreams was to
A. sell cars
B. own a restaurant
C. be an airplane pilot
D. because a good cook
42. Mr.Kazi decided to word with KFC to
A. learn how to cook
B. save money for a car
C. save money on food
D. learn how to run a restaurant
43. Mr.Kazi became the manager of a new restaurant because
A. his co-workers praised him
B. he was a good cook
C. he knew how to run a restaurant
D. he worked very hard
44. To save a failing restaurant, Mr.Kazi did all the following things, EXCEPT to
Some holidays are well-known all around the world. Among them are New Year's Eve celebrations. Also common are days in honor of love and friendship, like Valentine's Day. Each country has its own special holidays, too, often to mark important events In its history. Schools, banks, and government offices all close on days like these. _ (46) A few of them are really very strange.
Of course, they are not strange to the people who celebrate them. Perhaps that is because the celebrations have long traditions. Consider April Fool's Day, for example, No one knows when or why it began. Today it is celebrated in many countries-France, England, and Australia, among others. On this day, people play practical jokes. _ (47) The ones who laugh are the ones playing the jokes. The people they fool often get angry. Does celebrating this day make sense to you?
Dyngus Day in Poland seems strange, too. On this day, it is traditional for boys to pour water over the heads of girls. Here is the strangest part：They do it to girls they like. Other unusual celebrations take place in a single city or town. A holiday called La Tomatina is celebrated in Bunol, Spain. Every year, in late August, big trucks carry more than 200,000 pounds of tomatoes into this little town. (48) For two hours, people in the streets throw tomatoes at each other. Everyone ends up red from head to toe.
August 10 marks the start of the Puck Fair, an lrish festival with a very unusual tradition. People from the town of Killorglin go up into the mountains and catch a wild goat. (49)
There are also some celebrations that are really strange. In the United States, sometimes one person gets an idea for a new holiday and tries to get others to accept it. Whose idea was Public Sleeping Day? That one is on February 28. It may seem strange, but it sounds like more fun than the one on February9. (50)
Do you like the idea of inventing a new holiday? lf you do, then you will want to mark March 26 0n your calendar. That is Make Up Your Own Holiday Day.
A. Some people have fun imagining new holidays.
B. That is supposed to be Toothache Day.
C. Then begins the world's biggest food fight.
D. They bring him back to town, put a crown on his head, and make him king for three days.
E. Jokes are supposed to be funny, but these jokes do not make everyone laugh.
F. Some of the days people celebrate, however, are less serious.
What Is the Coolest Gas In The Universe?
What is the coldest air temperature ever recorded on the Earth? Where was this low temperature recorded? The coldest recorded temperature on Earth was -91℃，which ____ （51）in Antarctica（南极洲）in 1983．
We encounter an interesting situation when we discuss temperatures in ____（52）.Temperatures in Earth orbit（轨道）actually range from about +120℃ to -120℃．The temperature depends upon ____（53）you are in direct sunlight or shade．Obviously, -120℃is colder than our body can ____（54）endure．
The space temperatures just discussed affect only our area of the solar ____（55）．Obviously，it is hotter closer to the Sun and colder as we travel ____（56）from the Sun．Scientists estimate temperatures at Pluto are about -210℃．How cold is the lowest estimated temperature in the entire universe? Again, it depends upon your ____（57）．We are taught it is supposedly ____（58）to have a temperature below absolute zero, which is -273℃，at which atoms do not move. Two scientists, Cornell and Wieman，have successfully ____（59）down a gas to a temperature barely above absolute zero．They won a Nobel Prize in Physics in 2001 for their work-not a discovery，in this case．
Why is the two scientists' work so important to science?
In the 1920s,Satyendra Nath Bose was studying an interesting ____（60）about special light particles（颗粒）we now call photons（光子）．Bose had trouble ____ （61）other scientists to believe his theory，so he contacted Albert Einstein．Einstein's calculations helped him theorize that atoms ____（62）behave as Bose thought-but only at very cold temperatures.
Scientists have also discovered that ultra-cold（超冷）atoms can help them make the world's atomic clocks even ____（63）accurate．These clocks are so accurate today they would only lose one second ____（64）six million years! Such accuracy will help us travel in space because distance is velocity times time(d=vt)．With the long distances involved in space ____（65），we need to know time as accurately as possible to get accurate distance．
51．A. operated B. opened C. offered D. occurred
52．A. space B. star C. Earth D. planet
53．A. where B. what C. when D. whether
54．A. sadly B. repeatedly C. Freely D. safely
55．A. energy B. year C. system D. rays
56．A. by B. along C. away D. With
57．A. location B education C status D knowledge
58．A. interesting B. impossible C. reasonable D. necessary
59．A. burnt B. cooled C. blown D. cut
60．A. invention B. experiment C. paper D. theory
61．A. forcing B. begging C. convincing D. ordering
62．A. will B. would C. must D. need
63．A. that B. such C. more D. much
64．A. every B. any C. each D. some
65．A. station B. craft C. age D. travel
1 A eventua11y 和 finally 同义，都表示 "最后、最终" 的意思，又如: They met with difficulties and dangers on their way，but eventually they got to the destination. 他们一路上遭遇种种险阻，但最终到这了目的地。luckily 幸运的，certainly 肯定地，naturally自然地。
2 C propose 和 suggest 是同义词，都是 "建议、提议、提出"的意思，注意用法略有不同，两者后面都可以跟动词的 -ing 形式，但是 propose 后面可以用动词不定式，suggest 则不可以。可以说 We propose have a meeting，但是不可以说 We suggest to have a meeting。test 测试、检验，announce 宣布、公布。
3 C rely on 是个很常用的动词短语，意为"依靠、依赖"，和 depend on 同义。
4 D explore 是 "探索、探险、摸索" 的意思，investigate 除了常用的"调查"这层意思 外，也具有'探索'这样的意义，本句的意思是:在会议上我们探索了扩充的可能性。
5 C brief 这个形容词可以解释"简单的"，也有"简短的、短暂的"的意思，如 a brief talk/introduction 简短的谈话/介绍.a brief visit 短暂的访问。
6 D vary 解释 "变化、改变"，故用 change 替换。本句的意思是: 我的医生说我的饮食应该更多样化。又如: The prices for computers vary a lot from shop to shop. 电脑的价格每家商店的差别很大。
7 D a lot 这里做程度状语，表示 "很大、很多"，故应用 greatly 替换，又如:He a1ways talks a lot when others are a11 quiet. 别人都不说话时，他总是高谈阔论。
8 A thorough 的意思是"彻底的、透彻的"，thorough research 则是 "深入透彻的研究" ， 故可以用 careful research 来替代。basic 基础的，major 主要的，social 社会的。
9 A 这句话就是我们常说的: 金钱是万恶之源。汉语里说"根源"，"根"和"源"是同义的，和英语里的 "roof" 和 "cause" 恰好分别对应。
10 B impact 和 influence 是同义词，也解释 "影响"，又如: the impact of modern technology on interpersonal relationships 现代技术对人际关系带来的影响。
11 A convert 的意思是 "改变、转化"。turn 则是具有同样意义的一个更为常用的单词，两者后面都跟 into 来表示 "变为....."， 又如: Solar energy has been successfully converted/turned into mechanica1 energy. 太阳能被成功地转化成机械能。The priest converted/turned him from a Buddhist into a Christian. 那神父把他从一个佛教徒变成了个基督徒。reduce 减少, reform， 改造。
14 D confess 这个动词是 "坦白、交代、承认" 的意思，admit 也是"承认" 的意思，两个词后面都可以跟用 that 引导的宾语从句，在这个句子里可以换用
15 B shine 这个动词通常用于表示 "发亮、发光"的意思，如: The sun is shining。但是如果和皮鞋一起用，那就是 "擦皮鞋、把皮鞋擦亮"的意思了。本句的意思是: 他的皮鞋擦得一尘不染。polish 具有"把……擦亮、磨光" 的意思，clear 和 shoes 一起用的话便是"把鞋子移开"的意思了，wash 则是用水洗，mend 是修补的意思。
16 B 文中第二段提到科学家在 1985 到 2009年的24年间不断地测量湖泊的夜间温度。然 而，题干认为科学家对湖泊温度的测量超过 30 年，与文章本意不符。
17 B 文中第二段最后两句话提到科学家连续 24年测量了世界上 167个湖泊的夜间温度。测量的结果是这些湖泊的温度每年增长 0.045 度。题干中认为的"世界的湖泊温度大幅增 长"的表达不符合文章本意。
18 C 文章第三段第一句话只提到了有些地方湖泊的温度增长可以每年达到O. 1 摄氏度，但并没有说是亚洲湖泊，因此本题的答案应是选项 C，"没有提及"。
19 A 文章第三段最后一句话提到"一个湖泊水温的轻微升高都会导致水藻增多，并且水 藻使得湖泊有毒而不适合鱼类生存"，因此本文题干表达的意思符合文章本意，选择答案A。
20 A 文章第四段第二句话提到"科学家经常使用对空气温度的测量值来研究地球变暖的情况"，因此题干表达的意思与文章本意相符。答案为 A。
21 B 文章第五段第一句话提到"世界上没有哪个国家会很大或很小以至于不用关注气候 的变化"，因此，题干中提到的"一些小国家受到气候变暖的威胁比较小"与文章本意不符。答案为B。
22 C 文章最后一段提到了"联合国气候变化框架公约"的年会，但是没有提到今年的会议在墨西哥举行，所以题干中提到的信息在文中没有显示。答案为 C。
23 C 文章第一段的第一句话给出了飓风的简单定义，第二、三句话介绍了飓风眼，第四、 五句话介绍了腿风到达大陆时给人们生活带来的危害，所以本段主要是对飓风的定义。所以答案为 C"什么是飓风？"。
24 B 本段中，作者介绍了由于出现的地点不一样，腿风具有不同的称号：飓风、台风和龙卷风。可以看出，本段是在讲述飓风不同的名字，因此答案为 B。
25 D 本段中，作者在第一句中介绍了当飓风登陆后，给大陆带来的是强风、暴雨。内陆地区的洪水以及冲击海岸的海浪。第二句话中，作者介绍了在腿风可以破坏住宅、办公及公共建筑；公路和桥梁也会被冲毁。第三句话中，作者提到与其他自然灾害相比，飓风会使更多的人丧生，造成更多的财产损失。第四句话中，作者提到，飓风来临时，出海的渔民如果没有得到准确的警告，又没能找到安全的避风港，那他们的危险就很大。 由此可知，本段主要讲述的是飓风给人类带来的危害，所以答案为 D"飓风会带来什么危害？"。
26 A 本段中，作者在第一句中提到了当飓风来临时，最重要的事情是保持冷静并尽快找 到避难的地方。第二句中，作者提示遇到飓风时，你应该待在安全密室里。接着作者提示，如果没有安全密室，就在飓风来临的时候待在家里，并在家里尽量接近中央处找一 个安全的地方。另外，要给自己蒙上一个毯子，并保证远离窗户或玻璃门，因为一旦玻璃破碎，那将很危险。最后，作者提到在飓风暂停的时候，不要认为那是飓风停止了，那有可能是飓风眼一一风会重新再来。由此可知，本段主要讲述了当飓风来临的时候，人们应该如何做，所以答案为 A "在飓风来临的时候，你应该做什么？"。
27 F 第二段第一句话，作者介绍了由于跑风发生的地点不一样而会有不同的名字，所以答 案为 F"不同的称号"。
28 B 在第三段第三句话中，作者提到强有力的飓风对人类和财产的破坏比其他自然灾难更大，因此本题答案应为 B"自然灾难"。
29 C 在第三段最后一句话中，作者提到飓风来临时，出海的渔民如果没有得到准确的警告，又没能找到安全的避风港，那他们的危险就很大。由此可知，本题答案为 C"提前的警告"。
30 D 在第四段第四句话中，作者提醒读者在腿风来临的时候要"远离窗户或玻璃门，因为一旦玻璃破碎那将很危险"。由此可知，本题答案为D "窗户和玻璃门"。
31 C 文章第一段第二句提到"That's because it's too expensive to string power lines to the remote mountain areas where they live"，说明因为架电线对于墨西哥的维乔人太昂贵了，所以他们没有使用电。答案为 C。
32 A 文章第一段第四句提到 "They sell their art in cities hundreds of miles away from their villages" ，即"他们将他们的艺术品卖到距村庄几百里之外的城市"。答案为 A。
33 B 文章第四段第一句话提到 "At the core of Portable Lights technology are devices called high-brightness light-emitting diodes, or HB LEDs"，所以可知这种移动灯的核心技术是高 亮度发光二极管，或简称 HB LEDs。答案为 B。
34 C 文章第五段最后几句话 "Ninety percent of energy produced by incandescent lights，however, is heat-and invisible. With all that wasted energy, bulbs burn out quickly. They are also easily broken"，说明"白炽灯产生的90% 的能量都是热量，而热量是不可见的。 并且由于浪费了很多能量，白炽灯消耗能量的速度很快。另外白炽灯很容易被损坏"。文章没有提到"灯光亮度不够"，所以答案为 C。
35 A 文章最后一段的第三句话提到"Unlike incandescent bulbs, they can produce light of various colors"，说明"与白炽灯不同，他们可以产生各种各样的颜色"，所以答案为 A。
36 A 文章第一段主要讲述的是，科学家只是将地球上少数的生物物种命名了，还有很多 物种没有命名。接着作者使用蜘蛛和鸟的例子说明此观点，以显示地球上生物种类的繁多。答案为 A。
37 D 文章第二段最后一句"The project aims to catalog every species on Earth in a single，easy-to-use reference guide" ，说明"这个项目的目的是提供一个单一的，易于使用的生物 分类参考指南"。答案为D。
38 C 文章第三段第一句话"To get the encyclopedia started, the creators will use information from scientific databases (数据库) that already exist"，说明"为了建立这个百科全书，创建者要使用现有的科学数据库"。答案为 C。
39 C novice 的原意是"新手"，并且文中的意思也是"使用新手设置"来得到有关动物的基本信息。答案为C。选项 A 意为"科学家"；选项 B 意为"创建者"；选项 D 意为"专家"。
40 A 文章第四段第三句话"To make sure the encyclopedia is accurate，scientists will review much of the information added to it"，说明"为了保证百科全书的准确性，科学家会复审其中大部分的信息"，而没有说是"全部的信息"。本题答案为 A。文章在不同的段落提到了其余各选项。
41 C 第二段里讲得很清楚。
42 C 见第四段里的这句话：To save money on food, he decided to get a job with KFC.
43 D 答题依据可见第五段。
44 A 在第六、七段里都提到他为挽救一个濒临倒闭的饭店所采取的种种措施，其中没有 做广告这一项。
45 B mess 的意思就是 "一团糟"。
46 F 文章开头先讲到一些比较正统、严肃的节日，然后话锋一转，就开始讲一些不那么严肃的节日了。注意选项中的 however 一词，它表示了转折。而后面的一句 A few of them are really very strange 也是一种提示。
47 E 几个选项中和 joke 有关的这有 E 这一项。
48 C 空挡的后面一句说人们在大街上相互投掷西红柿，是名副其实的 world's biggest food fight。
49 D 选项中的代词 him 正好替代上面一句中讲到的 goat (公羊)。
50 B 二月九日是牙疼日 (Toothache Day) ，公众睡眠日(Public Sleeping Day) 总比牙疼日更有趣吧!
51 D 本题考查四个动词的意思。A 为"操作，运行"；B 为"打开，开张"；C为 "提供， 提出"；D为"发生，出现"本句要表达"1983 年南极洲出现了地球上记录到的最低温度"。答案为 D。
52 A 本题是对名词意思的考查。A为"太空"；B为"星星"；C为"地球"；D为"行星"。从文章的第三段第一句话可以看出，本段讨论太空的温度。答案为 A。
53 D 本题是对连接词意思和用法的考查。A为"何地"； B为"什么"；C为"何时"；D为"是否"。本句从句中不缺少任何成分，只是想表达"温度取决于你是否向阳，或是向阴"。答案为D。
54 D 本题是对副词意思的考查。A为"难过地"；B 为"重复地"； C为"自由地"；D 为"安全地"。本句的意思是"我们的身体无法安全耐受零下 120 度的温度"。答案为 D。
55 C 本题要表达的意思是"太阳系"。 A是"能量"；B是"年9"；C是"系统"；D 是 "射线"。只有 C符合题意。
56 C 本句要表达的是两个对立的意思：离太阳越近，我们感到越热；离太阳越远，我们 感到越寒冷。从所给介词的含义来看，只有 away有"开"的意思。答案为C。
57 A 本段要表达的意思是 "温度取决于与太阳的距离"，所以本句的空格应填写 location，表达"位置"这个概念。选项 B 是"教育"；C 是"地位"；D 是"知识"。答案只能为A 。
58 B 从意思上来考虑，选项 A 为"有趣的"；选项 B 是"不可能的"；选项 C 是 "合理的"；D是"必要的"。文章要表达"我们被告知绝对零度之下原子是无法运动的，所以不可能存在比绝对零度更低的温度"。从意思上考虑应为"不可能的"，答案为B。
59 B 从词意来考虑，选项 A为"燃烧"；B为"冷却"；C为"吹"；D为"切、割"。本句的意思是"两位科学家将气体冷却到接近绝对零度"。答案为 B。
60 D 下文有提示，科学家 Satyendra Nath Bose 做了有关光子的理论研究。A 为"发明"；
B 为"实验"；C 为"纸张、论文"；D 为"理论"。答案为 D。
61 C 从词意上考察。A为"强迫"；B 为"乞求"；C为"说服"；D 为"命令"。本句的 意思是"因为 Bose 难以说服其他科学家相信他的理论，所以他就联系了爱因斯坦"。答案为 C。
62 B 根据上下文判断可以排除选项 C 和D。will 可用来表示"在一定的情况下通常会……'，又因为本句主句的时态为一般过去式，所以从句中的助动词使用过去式 would。 本题答案为B
63 C 句中的 even 是对比较级的修饰，所以本题答案为 C，表达的意思是"甚至更准确"。
64 A 本句要表达的意思是"这些钟准确到每 6 百万年才差一秒钟"，所以应该选择every，表达"每一"，其与 each 的区别是 every带有频率的含义，而 each 没有这种意思。
65 D 本句要表达的意思是"在长距离的太空旅行时，我们更需要准确的时间以判断准确的距离"。只有选项 D"旅行"最合适。选项 A 为"站"；B 为"工艺"；选项 C 为"年龄、时代"。